U bevindt zich hier: Welkom

Welkom

De PaardenPaarden hebben een bijzonder effect op mensen!

The Healing Horse
 biedt therapeutisch en aangepast paardrijden aan.
 
Hippotherapie, therapeutisch paardrijden of aangepast paardrijden is mensen behandelen met behulp van het paard.
Het contact met het paard is een unieke ervaring waar je plezier aan beleeft.
Maar waarmee je ook, op je eigen ritme, tot meer zelfstandigheid en zelfvertrouwen komt. 

Een paard berijden en verzorgen betekent bewegen, communiceren, ontspannen, genieten, luisteren en voelen.  Met en door paarden worden fysieke, sociale en psychische grenzen verlegd.  
Hippotherapie is uitermate geschikt voor kinderen en volwassenen met problemen of een mentale en/of fysieke handicap. 

The Healing Horse ontvangt zowel privépersonen als cliënten van gespecialiseerde voorzieningen (dagcentra, instellingen, enz).Nieuws: Bikes For Horses

Zin om met een exclusieve Cannondale Six13 te rijden? Altijd al gedroomd van een gesigneerd shirt? Of wilt u graag de Cannondale Scalpel aan uw muur waarmee Roel Paulissen op de Olympische Spelen van Athene reed? Dat kan! En u steunt er meteen het goede doel mee.

 

Tuneyourbike.com verkoopt een uitgebreide privécollectie exclusieve fietsen en gesigneerde shirts. Daar wordt u blij van. En een deel van de opbrengst gaat naar vzw The Healing Horse. En daar worden zij heel erg blij van.

 

The Healing Horse is een vzw die hippotherapie (therapeutisch paardrijden) aanbiedt aan kinderen en volwassenen met problemen of met een handicap. Hoe ingrijpend zij het leven van mensen kunnen veranderen, leest u op hun website www.thehealinghorse.be.

 

Wacht niet langer. Ga snel de foto’s en info inkijken. En maak uzelf en heel veel andere mensen blij. Hartelijke groet, Kristof Nootens. (www.tuneyourbike.com)

 

  • The Healing Horse
Cera